Program Sukan di Dewan Mesra, Felda Air Tawar 5

dscn2873-wince.JPGSebelum aktiviti sukan bermula telah diadakan senamrobik yang telah dikendalikan oleh Pn Sabariah dari NFC. Acara sukan rakyat bermula dengan acara :

– Acara Kerusi Berirama Kanak-kanak Lelaki yang dimenangi oleh :

1.Nazri Farizal    2. Mohd Fikri Hakim

 Acara Kerusi Berirama Wanita yang dimenangi oleh :

1. Fazanita Salman  2. Sariah Masrom

– Acara Kerusi Berirama Kanak-kanak Perempuan yang dimenangi oleh :1. Hamidaton Izati   2. Norsoleha Tanip.        3. Norizati salim -Acara Boling Kelapa Wanita yang dimenangi oleh : 1. Radiah   2. Hjh kamah   3. Hjh Marhana   4. Misnah    5. Siti aminah     6. Asnah-Acara Tiup Tepung Wanita yang dimenangi oleh :

1. Hjh kamah    2. Zai     3. Ita      4. Sariah      5. Partini-Acara Tiup Tepung Kanak-kanak Lelaki yang dimenangi oleh : 1. Mohd Firdaus Harun, Mior Mohd Ashraf  & Nazrul Farizan Salim2. Mohd Amirul Baharuddin dan Nor Syazwan Razali . -Acara Tiup tepung Kanak-kanak Perempuan 1. Nurul Nazirah, Siti Nor Azlina &  Atira.      2. Noradha Sazira & Norain Sazira-Acara Gusti Lengan Kanak-kanak 1. Mohd Shahwani
2. Lokman Norhakim
3. Nurul Nazrina
4. Fakrul Anuar
5. Mohd Hairadin
6. Mohd Asraf
7. Nor Soleha
8. Mohd Amirul Hisham
9. Sofie
10. Khairul Anuar

En. Suhaimi telah mengadakan sukan Futsal dan Bola Jaring serta latihan angkat berat. 

Hadiah sumbangan YB Dato Azalina telah disampaikan oleh Puan Wasitah Yusoff, Pengarah Jabatan Belia dan Sukan Negeri Johor. Selepas selesai sukan rakyat diadakan gotong-royong bagi membersihkan kawasan persekitaran dewan. Seramai 150 orang kanak-kanak termasuk ibu dan bapa menghadiri program tersebut.

Advertisements

%d bloggers like this: